Efterisolering og energivejledning

I forbindelse med energioptimering kan der med fordel arbejdes med efterisolering af boligen og udskiftning af tag.

Når du efterisolerer, lægger du fx ekstra isolering husets konstruktioner, som der allerede er isoleret eller tidligere ikke har været isoleret. Det er ikke kun ældre og gamle huse, der kan efterisoleres. Også i nyere huse med få år på bagen, kan få gavn af at efterisolere.

Efterisolering af huse sker som regel for at spare på forbruget af varme og dermed spare penge. Andre tilfælde efterisoleres huset, da det kan være svært at varme op.

Bredal Byg ApS har uddannet energivejleder i virksomheden, en energivejleder gør, at vi står stærkere i forbindelse med rådgivning omkring energi optimering af boligen.

Det er vores erfaring at en efterisolering kan reducere varmeudgiften med ca. 25 – 35 %. Dvs. en tilbagebetalingstid på omkring 4 år.

NB. En efterisolering skal udføres med omtanke for at virke optimal.

Såfremt det drejer sig om solvarme, udskiftning af varmekilde, er vi nok ikke så stærke, med har gode kolleger, som kan hjælpe i disse tilfælde.

Efterisolering i Vejle og Hedensted. Bor du ikke i en af disse byer er du stadig velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på

telefon 23 61 40 22.